Concept en producten

Concept

Who’s she is een kapsalon waar op afspraak gewerkt wordt, waar alle aandacht op jou gericht is zodat jij en ik van elk bezoek een klein feestje maken. Je gaat niet alleen blij maar ook zelfverzekerd naar huis!

 

Producten

De producten waar ik mee werk zijn:

                          
logos producten 2024.jpg (175 KB)
                     

Deze producten staan garant voor mooie kleuren en een top- verzorging van het haar. Samen zullen we kijken wat voor haartype je hebt en welke verzorging daar het beste bij past. Jij wilt er mooi uitzien en ik wil dat je er zo lang mogelijk mooi uitziet daarom de keuze voor deze mooie producten.

Kortingskaart

Doordat ik het liefst zoveel mogelijk mensen mooi haar geef, heb ik iets leuks bedacht. Ben jij bij mij in de salon geweest en heb je nou een leuke vriendin die je ook graag kennis wil laten maken met Who’s she dan krijg je aan het einde van de behandeling een kaartje met een waardebon van 15 euro. Je geeft het kaartje aan jouw vriendin en als zij dan bij mij komt krijgt ze 15 euro korting op haar behandeling, het leuke is dat jij hierdoor de volgende keer ook 15 euro korting krijgt op jou behandeling!