Dameskapper in Eindhoven voor de beste kwaliteit

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde dameskapper in Eindhoven? Bij Who’s She staat luxe en kwaliteit hoog in het vaandel. Als eigenaresse van Who’s She vind ik het belangrijk om een gezellige sfeer te creëren. Ik vind het fijn om samen voor het beste resultaat te gaan. Als je graag jouw haar wilt kleuren, kun je daarom eerst een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Hierin bespreken we alle mogelijkheden rustig door. Ik hecht veel waarde aan goed advies want ik wil niet dat je zomaar voor een verrassing komt te staan. Wanneer je niet tevreden bent met de kleur van jouw haar, is het mogelijk om bij mij een kleurcorrectie te laten uitvoeren. Als dameskapper in Eindhoven doe ik er alles aan zodat jij tevreden én zelfverzekerd de deur uitstapt. Maak een afspraak door een appje te sturen naar 06 44723557. Wanneer mag ik jou verwelkomen in mijn gezellige en luxe salon?

 

Meer informatie

 

Dameskapper in Eindhoven geeft haarkleuringsadvies

 

Toe aan een nieuwe frisse look? Of wil je jouw haar laten kleuren volgens de laatste trends? Ik sta nu al te popelen om met je mee te denken. Doordat ik een tijd als zelfstandig hairstylist in Amsterdam heb gewerkt, heb ik daar veel inspiratie opgedaan. Ook volg ik met regelmaat cursussen dus ik zit vol met ideeën om met jouw haar aan de slag te gaan. Kleurrijk haar is op dit moment overal. Denk aan prachtige regenbouwtinten of perzikkleurige haarstrengen. We gaan samen bekijken wat bij jouw persoonlijkheid en stijl past. Welke kleur of kleurencombinatie heb jij in gedachten? Als dameskapper in Eindhoven sta ik voor je klaar met kleuringsproducten van hoge kwaliteit.

 

Dameskapper Eindhoven

 

Duidelijk advies bij de dameskapper in Eindhoven

 

Voordat ik ga knippen of stylen, bekijk ik eerst wat er goed bij jouw gezicht past. Hierin geef ik duidelijk advies. Ik wil er namelijk voor zorgen dat jij straks zelfverzekerd mijn salon verlaat. Ben je op zoek naar zachte en selfie-perfecte highlights? Kom dan eens langs voor het laten aanbrengen van balayage in mijn salon in Eindhoven. Als je wilt gaan voor een stralende verstrooiing van verschillende kleuraccenten door jouw haar, is balayage heel erg geschikt. Het geeft het meest dromerigste haar dat je kunt bedenken. Je kan bij mij ook hairextensions in Eindhoven laten zetten. Deze haartrends zijn bovendien voor elk haartype geschikt en flatteert iedereen. Kom langs in mijn salon om advies in te winnen. Als dameskapper in Eindhoven zorg ik ervoor dat je met een kapsel de deur uitgaat die bij jou past!

 

Neem contact op