Laat hairextensions zetten in Eindhoven van hoge kwaliteit

Laat je verwelkomen in mijn luxe hairsalon in Eindhoven! Hairextensions zetten is mijn grote passie en die passie wil ik graag overdragen aan jou. Wil jij ook een mooie volle bos met haar? En wil je dat jouw haar daarnaast ook gezond is? Dat is nou precies wat ik wil bereiken met jouw haar! Ik werk daarom alleen met hair extensions van de hoogste kwaliteit. Voordat ik de hairextensions bij jou ga zetten, maak ik eerst tijd om even samen in gesprek te gaan. Ik vind het belangrijk om alle tijd voor jou te nemen. Eerst geef ik advies en uitleg over het zetten van hairextensions in mijn salon in Eindhoven. Zo ben je goed voorbereid en kom je niet voor verrassingen te staan. Wil je ook hairextensions laten zetten van zeer goede kwaliteit? Maak dan direct een afspraak. Tot snel in mijn salon!

 

Meer informatie

 

Gespecialiseerd in hairextensions zetten in Eindhoven

 

Wist je dat de hairextensions die ik gebruik uit Rusland en Mongolië komen? Ze zijn van het merk Humanohair en van de beste kwaliteit. Deze hairextensions staan er om bekend dat ze heel zacht en glad aanvoelen. Je creëert zo een volle bos haar van de aanzet tot de puntjes van jouw haar. Deze lijn is bedoeld voor kappers die alleen het beste resultaat willen voor hun klanten. Dit is een van de redenen waarom ik gebruik maak van deze mooie hairextensions. Het geeft mij namelijk het beste gevoel wanneer een klant met het allermooiste haar de deur uitgaat en hier superblij mij is. Met een volle bos glanzend en gezond haar kan dit nooit mis gaan! Stuur een appje naar 0655723557 en we plannen samen een afspraak in om hairextensions te zetten in mijn luxe salon in Eindhoven. Of liever balayage laten aanbrengen? Ook dat is mogelijk!

 

Hairextensions Eindhoven

 

Waarom hairextensions zetten in Eindhoven?

 

Met hairextensions creëer je een glanzende volle bos met haar waar je wel zo’n 8 tot 12 maanden mee vooruit kunt. Je krijgt een bos met haar dat fijn is qua structuur zodat het past bij jouw eigen haar. Nu denk je misschien, dat gaat toch snel klitten als het zo fijn is? Dat is misschien zo met andere hair extensions maar met Humanohair extensions is dit zeker niet het geval. Ze zijn ook het minst schadelijk voor het haar in vergelijking met andere soorten hair extensions. Verder krijg je van mij natuurlijk advies mee over hoe je de hairextensions moet verzorgen. Met de juiste producten gaan de hair extensions langer mee. Ben je toe aan een nieuwe look? Laat je verrassen door het mooie effect dat hairextensions kunnen creëren. Wanneer kan ik je verwelkomen om hairextensions te laten zetten bij mijn dameskapper in Eindhoven?

 

Neem contact op